NPK 25.20.15 2017-10-10T13:06:17+00:00

NPK 25.20.15

Ingrasamant RO
Ingrasamant foliar pulbere cu microelemente si continut scazut de clor

Download PDF

Compozitia Chimica:

Azot (N) total                                      25%
Azot (N) total                                      25%
Azot (N) nitric                                    1,6%
Azot (N) amoniacal                           1,5%
Azot (N) ureic                                  21,9%

Anhidrida Fosforica (P2O5)            20%
solubila in citrat de amoniu
neutru si in apa

Oxid de Potasiu (K2O)                      15%
solubil in apa

Bor (B)                                             0,02%
solubil in apa
Bor (B)                                             0,02%
solubil in apa
Cupru (Cu)                                      0,03%
solubil in apa si chelat
Fier (Fe)                                             0,1%
solubil in apa si chelat
Mangan (Mn)                                 0,02%
solubil in apa si chelat cu EDTA
Molibden (Mo)                               0,01%
solubil in apa
Zinc (Zn)                                         0,05%
solubil in apa si chelat cu EDTA

 Ambalare:

Sac                                                      25 Kg

– Aduce un aport excelent în procesul de hranire al plantelor, prin continutul bogat de microelemente;
– Este recomandata utilizarea produsului in primele faze ale ciclului culturilor fructifere pana la stadiul de fruct diferentiat;
– Sunt utile aplicarile inainte si dupa inflorire atat pe legume cat si pe culturile industriale;
– Se aplica diluat prealabil in apa, prin irigare foliara la intervale de 7-12 zile între interventii la începutul primelor faze vegetative.

Doze si metode de aplicare:

Legume si flori: in primele faze vegetative 150-200 g/hl (2-3 kg/ha).
Vita de vie, kiwi: inainte si dupa inflorire pana la ingrosarea acinilor si a fructului 250-300 g/hl (3-3,5 kg/ha).
Citrice, maslin: inainte de inflorire si, ulterior, dupa inflorire pana la ingrosarea fructului în functie de exigentele manifestate de culturi
250-300 g/hl (3-3,5 kg/ha).
Pomacee si drupacee (mar, par, piersic, migdal, prun, cires): inainte de inflorire pana la ingrosarea fructului in functie de exigentele manifestate de culturi 250-350 g/hl (2,5-3 kg/ha).
Culturi industriale (sfecla de zahar, tutun, tomata, cartof, etc): in primele faze 250-350 g/hl (3-4 kg/ha).
Cereale (porumb, grau, orz, orez, sorg etc.): in amestec cu erbicidele care se aplica dupa rasarire si cu tratamentele antiparazitare 350-450 g/hl (4-6 kg/ha).
Culturi furajere (lucernã, trifoi, pajisti, pasuni, etc.): la cresterea vegetativa si la fiecare cosit 250-350 g/hl (3-4 kg/ha).
Arbusti, arbori in camp deschis si in pepiniere: dupa transplatare sau dupa trezirea vegetativa 450-500 g/hl (5-6 kg/ha).
Culturi protejate (legume, flori, rasadnite, etc.): de la primele faze vegetative,a nu se depasi 150-200 g/hl evitând orele cele mai calduroase ale zilei.

A se pulveriza pe frunzis. Nu lasa reziduuri pe lamina frunzei. Reactie fiziologic acida.