Ziua Rapiței Dekalb.

Ziua Rapiței Dekalb.

Suntem în județul Neamț, în localitatea Girov, unde specialiștii companiei Monsanto prezintă fermierilor cei mai performanți hibrizi și cea mai frumoasă rapiță din zona Moldovei.

Echipa CICh Romania a prezentat fermierilor, miercuri 13 iunie 2018 cele mai performante tehnologii de nutritie in cultura rapitei.

Noi CICh Romania impreuna cu Dekalb si Agro Business Consulting am organizat „ Ziua Rapitei” in localitatea Girov – Dochia , ferma Valenii Doamnei, detinuta de domnul Ing Vasile POP – Silaghi.

Ne-am bucurat de prezenta a peste 120 fermieri din zona Moldovei si de interesul acordat tehnologiilor CICh Romania.

In lotul de rapita cu hibrizi Dekalb, au fost folosite cele 2 tehnologii de top ale CICh Romania si anume:

  1. Tehnologia AMESAL – tehnologia de potentare a fosforului / tehnologia care pastreaza fosforul mobil in sol si disponibil plantelor pe toata perioada de vegetatie, indiferent de ph-ul solului .

Am folosit un produs complex NPK 4.20.10 + 12% SO3 + 12% CaO + 1% MgO + B, Mn, Zn, Fe, Cu – la pregatirea patului germinativ – cu tehnologia AMESAL & NGOOO

 

  1. Tehnologia NG – tehnologia de eliberare controlata a N-ului , de prelungire a nitrificarii / tehnologia care pastreaza N-ul disponibil plantelor pana la 90 – 100 zile.

Tehnologia NG – N eficient pentru cultura, fara pierderi de levigare sau volatilizare !

Tehnologia NG – Nguard / inhibitorul de nitrificare natural si benefic pentru planta si sol (vezi ciupercile din cultura de rapita) si repelent pentru insecte!

Am constatat impreuna, cat de importanta este nutritia plantelor pentru atingerea potentialului genetic al hibrizilor.

Am constatat impreuna, ca si intr-un an agricol dificil putem avea culturi de top daca avem un plan de fertilizare corect si eficient alaturi de genetica si protectie fitosanitara.

Am constatat impreuna, ca tehnologiile si produsele CICh Romania sunt Eficiente, Profesionale si Profitabile pentru fermieri!

Multumim partenerilor DEKALB!

Multumim domnului Ing Vasile POP – Silaghi!

Va multumim dumneavoastra, partenerii nostri – FERMIERI , pentru increderea acordata produselor – CICh Romania!

By | 2019-10-04T09:34:14+00:00 iunie 13th, 2018|Categories: Uncategorized|0 Comments